EVENT

Flytårnet julemarked

Søndag 5. desember, kl. 14 – 18
Gratis arrangement, åpent for alle

Jul i kulturgaten på Fornebu!

Flytårnet Fornebu inviterer til julemarked med REKO!

Søndag 5.desember har vi gleden av å invitere til Flytårnet julemarked, et tidenes julemarked. Ta stria ut av jula, senk skuldrene, og svev gjennom kulturgaten på Flytårnet Fornebu.

REKO
Ta turen innom våre venner i matnettverket for småskala matproduksjon, REKO, for en lekker matbit. De kan friste med de herligste råvarer, samt søte og salte fristelser.

KUNST (og julegavetips!)
Mens du nynner på kjente julesanger får du muligheten til å nyte verkene til de over 100+ kunstnerne som Flytårnet Kultursenter huser. De åpner sine dører spesielt for anledningen, og slår gjerne av en kunstprat. Ser du etter en julegave til deg selv eller andre har galleriene Volart og DC-3 flerefengende trykk og kunstverk til salgs.

INTERIØRSKATTER
Har du dilla på interiørskatter er et stopp innom vintage butikken Remix Art helt uunnværlig.

VINBAR
Når julestemningen er på topp og handelen er unnagjort kan du leske ganen med edle dråper fra den populære vinbaren Papirfly.

JULEKONSERT
I tillegg byr det populære homsekoret Oslo Fagottkor på to julekonserter med musikk-komikk i vår egen storslåtte hangar. Latter, samvær, god musikk og jul – hva er det å ikke like?

Vi byr på julestemning for både store og små, med juletrær, gløgg, vafler og tenning av julegran. Sammen gjør vi at det blir en minnerik søndag for hele familien.

Velkommen skal dere være!

«REKO Flytårnets julemarked er en begivenhet vi gleder oss som unger til. Sammen med våre samarbeidspartnere i REKO, Papirfly, Flytårnet Kultursenter og andre Flytårnet Fornebu-entusiaster er vi trygge på at både store og små vil få en hyggelig andre søndag i advent. For oss som kulturdestinasjon er det viktig å fremme lokal kultur, kortreist mat og tradisjoner. Ikke minst blir det deilig å se gågaten i julelysdrakt!
Dette er startskuddet på et fruktbart samarbeid med REKO for fremtidige markedsdager»
Rolf Solvik-Nilssen,
daglig leder i Flytårnet Fornebu

PS! Vi har en liten overraskelse på lur til ekte kunstelskere. Vi kan ikke røpe for mye, men kom innom hjørnelokale og møt Studio Hugo Opdal. Vi lover du ikke vil bli skuffet!

SMITTEVERN: Husk å følge smittvernsregler. Munnbind når man ikke kan holde 1 m avstand.

Julekonserter med Oslo Fagottkor 2.-11.des.

2.-11.des. 2021 inviteres det til julekonserter med Oslo Fagottkor i H3 Arena.
Kjøp billetter til konserten "God jul og fagott nyttår" via Ticketmaster.

2.-11.des. 2021 inviteres det til julekonserter med Oslo Fagottkor i H3 Arena. Kjøp billetter til konserten "God jul og fagott nyttår" via Ticketmaster.

Mennesker på scenen under event på Flytårnet Fornebu

Flytårnområdet vil være en arena for store og små arrangementer, innendørs og utendørs, både i regi av aktører på området, men også andre interessenter som ønsker en spesiell ramme på sitt arrangement. Er du interessert, send en pitch til hei@flytarnetfornebu.no

Rull til toppen